Gallery Project 2.0 logo

EN | NL

Affordable Art Fair 2010 - Project 2.0

Van woensdagavond 28 tot en met zondag 31 oktober wordt in de Gashouder van de Westergasfabriek in Amsterdam de meest populaire en interessante beurs voor hedendaagse kunst in Nederland georganiseerd, de Affordable Art Fair.

Galerie Project 2.0 presenteert onder andere nieuw werk van Maayke Schuitema, Toon Tullemans, David Gosker, Bianca van der Werf en Cees van Rutten.

Van woensdagavond 28 tot en met zondag 31 oktober wordt in de Gashouder van de Westergasfabriek in Amsterdam de meest populaire en interessante beurs voor hedendaagse kunst in Nederland georganiseerd, de Affordable Art Fair. Galerie Project 2.0 presenteert onder andere nieuw werk van Maayke Schuitema, Toon Tullemans, David Gosker, Bianca van der Werf en Cees van Rutten.

Van beginnend kunstkoper tot doorgewinterd verzamelaar: AAF bewijst dat hoogwaardige kunst voor iedereen toegankelijk is.

De Affordable Art Fair biedt ruimte voor een grote diversiteit aan kunst. Van klassiek tot vernieuwend, en van abstract tot figuratief. In de verschillende disciplines schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst, tekeningen en grafiek tonen de vele nationaliteiten hun laatste werk.

Naast Nederlandse zijn internationale galeries ook vertegenwoordigd met kunstenaars uit onder meer Engeland, China, Italiƫ, Frankrijk, Spanje, Tsjechiƫ en de Verenigde Staten.

Ook presenteren net afgestudeerde talenten van de verschillende Nederlandse kunstacademies hun nieuwste werken tijdens de verkoopexpositie 'Ongekend Talent'.