Gallery Project 2.0 logo

EN | NL

Noordeinde Kunst Dagen

 • In het eerste weekeinde (3 4 5) van september wordt in Den Haag een speciaal driedaags evenement georganiseerd waarbij 33 vernissages centraal staan. Een driehonderd meter lange oranje loper ligt in de autovrije straat en brengt u naar een mix van vernissages, kunst, design, mode, muziek en terrassen. Op straat is live muziek en zijn er speciale optredens.

  Het levendige Noordeinde (tussen het Paleis Noordeinde en het pas geopende Hilton Hotel) is de meest uitgebreide kunststraat van Nederland met meer dan twintig galeries, design studio’s en antiquairs. De kunststraat vormt hiermee een belangrijk cultureel onderdeel van Den Haag, met haar grote aanbod van bijzondere musea.

  Op vrijdag 3 september is er een speciaal programma voor de vaste klanten en zijn de winkels geopend tot 23.00 uur voor een preview van de nieuwe collecties, voor de opening met een speciale gast en voor optredens en een catwalk.

  Zaterdag 4 september blijven de winkels, galeries en restaurants in ieder geval tot 23.00 uur geopend. Op deze dag zijn er vanaf 11.00 uur tot 21.00 uur allerlei evenementen en natuurlijk overal vernissages!

  Aansluitend kan men de Museumnacht bezoeken, waarbij alle musea van 21.00 uur tot 02.00 uur geopend zijn.

  Zondag 5 september zou je de familiedag kunnen noemen. Voor de kinderen zijn speciale activiteiten georganiseerd en de ouders hebben de tijd om rustig rond te kijken in de winkels, bij verdere vernissages en optredens.

  Dus kom het eerste weekeinde van september naar de mooiste straat van de Haagse binnenstad: het Noordeinde

 • Noordeinde kunst dagen