Gallery Project 2.0 logo

EN | NL

Noordeinde Nocturne 2014

  • De Noordeinde Nocturne editie 2014 staat weer bijna voor de deur. Op vrijdag 28 februari om 19:00 uur wordt begonnen met een concert van het Hofstads Jeugd Orkest in de Paleiskerk op Paleisstraat 8 te Den Haag.

    Daarna bent u welkom in alle deelnemende Galerie├źn op het Noordeinde voor een glas wijn en een miniconcert uitgevoerd door diverse ensembles samengesteld uit leden van het Residentie Orkest.

    Om 22.00 uur heten wij u van harte welkom bij Galerie Project 2.0 om naar fluitiste Jacqueline van de Zwan te komen luisteren. Haar grote liefde voor de tangomuziek en de Argentijnse cultuur heeft geleid tot het opzetten van Flutango. Jacqueline speelt deze avond werken van diverse Argentijnse componisten met veel tango invloeden onder begeleiding van een virtuele piano.

    Het belooft bij ons, net als ieder jaar weer een avond vol betoverende klanken te worden. Het slotconcert wordt om 23.00 uur uitgevoerd door het Residentie Orkest in de unieke ambiance en perfecte akoestiek van de Paleiskerk.

  • Noordeinde nocturne 2014