Gallery Project 2.0 logo

EN | NL

Isabelle van Zeijl

3
 • “Beauty is in the eye of the beholder that cares for truth”

  De meesterlijke zelfportretten van Isabelle hebben een mysterieuze beeldkracht. Op geheel eigen wijze weet Isabelle een nieuwe interpretatie te geven aan het tijdloze thema van menselijke schoonheid. Isabelle verbeeldt in haar fotografie het meest bekende en bewonderde schepsel in de kunst: de vrouw. Hoe zij zich staande houdt in de tijdgeest. Zo transformeert zij zichzelf continue en zien we in de beelden haar schoonheid steeds vanuit een nieuw perspectief bekeken.

  De serie GOLDEN:

  De gouden huid oogt zinnelijk en erotisch. Een ontvankelijke tactiele grens tussen jezelf en anderen, tussen de binnen- en buitenkant van het individu. De gouden huid lijkt te schitteren en te branden en fungeert als een barometer voor het lichamelijke en psychische welzijn.

  De serie RENDEZVOUZ:

  Het woord zegt het al, een ontmoeting, een afspraak tussen twee mensen op een afgesproken tijd en plek, een samenzijn tussen minnaars. Hoe een dergelijke ontmoeting je doet zinderen, je dronken maakt van geluk, als een gekte die je overspoelt, je verliest je in extase, je telt de dagen en uren tot een nieuwe ontmoeting.   

 • Isabelle van zeijl because the night
  Because the night (114x114x5cm)
 • Isabelle drunk in love
  Drunk In Love (114x114x5cm)
 • Isabelle van zeijl rendez vous
  Rendez-vous (114x114x5cm)