Gallery Project 2.0 logo

EN | NL

GERDINE DUIJSENS – DOLLE SITUATIES

Dikke dames, dolle situaties. Met groot gevoel voor humor, kleur en beweging schildert Gerdien Duijsens zeer herkenbare, vrolijke dagelijkse taferelen.

Op vrijdag 22 oktober wordt in De Galerie Den Haag om 20.00 uur de expositie 'Dolle Situaties' van Gerdine Duijsens geopend.

Dikke dames, dolle situaties. Met groot gevoel voor humor, kleur en beweging schildert Gerdien Duijsens zeer herkenbare, vrolijke dagelijkse taferelen. Met enkele soepele zwarte lijnen en verfijnde details brengt ze haar figuren die onder de verf zaten te wachten tot leven.

Gezelligheid, een hapje, een drankje, in de wereld van Gerdien is het een vrolijke boel.

 

Gerdine Duijsens is kunstschilder en moeder van drie dochters. Een groot gezin was het hoofddoel in haar leven, pas toen de tijd er rijp voor was, gaf ze haar talent alle ruimte. ”Er komen vele kansen langs in je leven, daar moet je voor open durven te staan. Je hoeft niet alles aan te grijpen, maar als je het doet, maak er dan ook iets van.”

Gerdine werd geboren in Utrecht (1951), studeerde aan de kunstacademie te Utrecht en de academie der schone kunsten te België.

Klik hier om te downloaden PDF