Gallery Project 2.0 logo

EN | NL

Noordeinde Nocturne 2011

Noordeinde Nocturne staat voor een, tot in de nacht durend, cultureel spektakel. Met als slot een concert en een comfortabele nacht in het luxe HILTON The Hague als u dat wilt...

Een romantische avond gevuld met prachtige muziek van velerlei allure, poëzie en natuurlijk ‘kunst’ in al zijn uitingen. Wij nodigen u van harte uit voor deze bijzondere avond aan het Noordeinde in Den Haag. Laat u meevoeren door de muzikale klanken van een scala aan musici. Een lekker glas wijn staat in ieder geval voor u klaar. Het evenement begint om 19.30 uur en loopt tot middernacht. De galerieën zijn tot 22.30 uur geopend. Het complete programma vindt u eind januari 2011 bij de deelnemende bedrijven op het Noordeinde en op www.noordeindekunst.nl.

Op veel locaties op het Noordeinde zijn op zaterdagavond 12 februari muzikale traktaties. Hét Residentie Orkest verleent wederom haar medewerking aan deze 5de Noordeinde Nocturne, een eerste lustrum! Er spelen diverse ensembles, bestaande uit Residentie Orkestleden. Ook zijn er nog een aantal andere muzikale verrassingen. Ter afsluiting van de Noordeinde Nocturne geeft het Residentie Orkest een concert in de Mesdag Balzaal van het Hilton The Hague, aan de Zeestraat 35, om 23.00 uur.

Het Residentie Orkest bewijst dat symfonische muziek ook in de 21ste eeuw de kracht en schoonheid bevat om een groot publiek te ontroeren. Het Residentie Orkest wordt gerekend tot de beste orkesten van Europa en is daardoor een boegbeeld voor Den Haag als internationale stad van cultuur, recht en vrede. Kijk voor uitgebreide informatie over het Residentie Orkest en haar concertagenda op www.residentieorkest.nl

Hilton The Hague biedt voor bezoekers van de Noordeinde Nocturne de speciale kamerprijs van EUR 119.50 incl. ontbijt. Tevens ontvangt u een welkomstgeschenk als aandenken aan de Noordeinde Nocturne. Vanaf het Noordeinde strijkt u zoneer in Hilton’s Grand Café Pearl. Grand Café Pearl is dagelijks geopend vanaf 06.30 uur en op zaterdag en zondag vanaf 07.00 uur. De keuken sluit om 22.30 uur. KLIK HIER voor alle details en reservering van dit bijzonder aantrekkelijke arrangement!