Gallery Project 2.0 logo

EN | NL

Project 2.0 nodigt u uit voor Art The Hague

Art The Hague is een nieuwe jaarlijkse beurs voor hedendaagse kunst en wordt georganiseerd van 2 t/m 6 oktober 2013 in de Fokker Terminal Den Haag. Download nu uw VIP-kaart voor gratis toegang.

Tijdens Art The Hague tonen circa 40 galeries uit Den Haag, Nederland en enkele uit het buitenland het werk van hun kunstenaars. U vindt op de beurs de diverse disciplines o.a. videokunst, installaties, sculpturen, schilderijen en fotografie. 

Op woensdag 2 oktober organiseert galerie Project 2.0 een exclusieve avond voor onze V.I.P gasten tijdens de opening van Art The Hague. Vanaf 19.00 uur heten wij u van harte welkom op standnummer 34.

Het team van galerie Project 2.0 en de kunstenaars die we op deze beurs presenteren, zijn speciaal voor deze gelegenheid aanwezig voor een Meet & Greet onder het genot van een hapje en een drankje. U kunt hier onder meer Peter Zuur, Hans de Bruijn, Maayke Schuitema en Robbert Forgens ontmoeten.

Mocht u verhinderd zijn deze avond, dan kunt u Art The Hague ook op andere beursdagen bezoeken met deze VIP-uitnodiging.

Art The Hague wordt gehouden in de Fokker Terminal (Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag).