Gallery Project 2.0 logo

EN | NL

Unieke vazen van Moki Last en muziek van 2Base Duo in galerie Project 2.0

De Haagse beeldend kunstenaar Moki Last maakt unieke sculpturen en objecten waarvoor zij inspiratie heeft opgedaan tijdens haar studiereizen naar onder meer Peru, Equador, Turkije, Griekenland, Egypte en Indonesiƫ. Haar meeste recente werken zijn nu te bezichtigen in Galerie Project 2.0.

Tijdens Noordeinde Nocturne 2012 (aanstaande zaterdag 3 maart) kunt u een bezoek aan deze tentoonstelling combineren met de muziek van 2Base Duo, dat bestaat uit de virtuoze Poolse contrabassist Szymon Marciniak en pianist Yoram Ish-Hurwitz. Vanaf 21.00 uur brengen zij in galerie Projec 2.0 muziek ten gehore van Christopher Benstead, Frank Proto en Reinhold Gliere.

Wat is Noordeinde Nocturne?

Noordeinde Nocturne is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij de kunstgaleries op het Noordeinde de hele avond open zijn om u te ontvangen met een goed glas wijn en muzikale optredens die meer dan de moeite waard zijn.

Noordeinde Nocturne 2012 vindt aanstaand zaterdag (3 maart) plaats; de eerste optredens beginnen om 19.30 uur en het laatste optreden is een slotconcert door het Residentie Orkest, om 23.00 uur in de Waalse Kerk (Noordeinde 25).

Komt u van ver? Het Hilton The Hague heeft een speciaal arrangement voor u: voor € 119,50 verblijft en ontbijt u in het Hilton Hotel naast Het Noordeinde. Kortom, niets staat een romantische avond meer in de weg!

Voor het volledige programma, inclusief de optredens in de overige galeries, kunt u terecht op de site van Het Noordeinde.